Werkwijze

Voorafgaand aan jullie bruiloft nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek in de studio. Afspreken kan van dinsdag t/m zaterdag. We kunnen dan met elkaar kennis maken, ik kan de voorbeeldalbums laten zien en we bespreken jullie trouwdag. Ik kan dan ook aangeven wat de uiteindelijke kosten zijn voor de fotografie, met of zonder een album.

Als jullie aangeven dat ik als fotograaf aanwezig mag zijn, stuur ik jullie een bevestiging met alle afspraken e.d.

In de regel is het eerste gesprek geruime tijd voor de trouwdag. Meestal maak ik dan ook een tweede afspraak kort voor de bruiloft om alle details voor jullie dag te bespreken. Je kunt dan denken aan het draaiboek, locaties en namen/telefoonnummers van de ceremoniemeester(s).

Op de trouwdag zorg ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd aanwezig ben. Ik fotografeer digitaal en heb voldoende back-up apparatuur om niet voor verrassingen te komen staan. Omdat ik de hele dag voor een bruiloft vrij hou, kan ik altijd langer blijven als dat nodig is.

Na de trouwerij ga ik een selectie maken van alle gemaakte foto’s. Deze selectie ga ik vervolgens bewerken. Ik ga dan kleuren corrigeren, uitsnedes veranderen en eventueel foto’s omzetten naar zwart-wit of andere mooie effecten creëren. Als de foto’s klaar zijn, zet ik deze op een dvd. Het aantal wat op de dvd staat, hangt vooral af van het aantal uur dat ik op jullie dag aanwezig ben.

Als jullie ook een album willen, ga ik met de selectie van de beelden aan de slag en kan ik het boek samenstellen. Zodra ik de lay-out klaar heb, nodig ik jullie opnieuw uit om hier samen naar te komen kijken. Ik kan dan meteen eventuele aanpassingen doen. Zodra de opmaak definitief is, gaan de bestanden naar de leverancier en zal de productie van het boek van start gaan. De totale levertijd van het album is ca. 8 weken vanaf de trouwdag.

 naamloos-140205- 30-bewerkt

Advertenties